top of page
Fysioterapi: FAQ
PIC_20200424_174445938_edited.jpg

FYSIOTERAPI
I ÅBYHØJ

Få hjælp til at komme tilbage til den dagligdag du ønsker

Personlig, individuelt tilpasset genoptræning efter en skade

Få det bedste resultat med superviseret træning

Fysioterapi med en holistisk tilgang og med dig i centrum!

Øget styrke, bedre bevægelighed, sundere livsstil

Direkte fysioterapi - UDEN henvisning fra lægen.

Fysioterapi hos OPTIMUS er til dig som har:

Nakke- & skulderspændinger

Følelse af låsning i ryggen

Hofte-, knæ- & ankelsmerter

Stivhed i kroppen

Behov for genoptræning efter skader eller operationer

Et forløb med fokus på at korrigere kroppens begrænsninger og skabe frihed i hverdagen

Din krop er unik - det skal behandlingen også være!

Alle klienter er unikke med hver deres skadeshistorie. Som et bæger der fyldes op med vand, kan tidligere traumer være med til at påvirke kroppens nuværende situation og begrænsninger - kan vi finde kompensationerne og løsne op for spændte muskler og led, begynder kroppen selv at finde den rigtige balance igen.

Vi arbejder fra top til tå, i dybden og giver dig træningsøvelser som redskab, så du kan mærke en hurtig effekt 

Vores hjerne er kommandocentralen der sørger for at beskytte os - og smerte og muskelspændinger er beskyttelsesmekanismer. Ved at manipulere, mobilisere, massere og strække de forskellige led og muskler hver for sig og som gruppe, kan vi dæmpe på disse beskyttelsesmekanismer så der ikke længere har behov for at producere smerteoplevelsen. Resultatet er færre spændinger, bedre bevægelighed, mindre smerter. Det muliggør, at du kan få en mere effektiv genoptræning!

Du får en forståelse for smertemekanismerne og hvordan du hurtigt kan påvirke oplevelsen af smerter i hverdagen

Mange kan have en frygt for at bevæge sig når det gør ondt. Det er aldrig sjovt og smerter er komplekse og kan virke uoverskuelige. Vi ved i dag, at frygt kan øge graden af smerter, og man frygter tit det, man ikke forstår. Derfor vil du blive tilbudt undervisning og vejledning i smertemekanismer og hvordan du selv kan påvirke smerterne i hverdagen.

Det siger klienterne

Pernille_-_portrætfoto_(133ny).jpg

"Efter ikke meget mere end tre behandlinger, var jeg smertefri, kunne bevæge nakken ubesværet igen, ligesom min hovedpine ophørte."

"Jeg har for en del år siden været udsat for en nakkeskade, og oplevede nu igen tiltagende hovedpine, konstante spændinger i nakken, begrænset bevægelighed og indimellem stærkere smerter. Jeg har fuldstændig tillid til hans behandling og kan på det varmeste anbefale ham til alle andre der måtte have brug for en dedikeret, professionel og meget kompetent behandler."

- Marianne

Frederik (1).jpg

"Jeg er i dag smertefri og har en meget bedre styrke i både skulder og albue."

"David får mine varmeste anbefaling. Efter at have gået i længere tid med en tennisalbue og gentagne besøg hos lægen, blev jeg henvist til David. David er top professionel i hans tilgang og fik hurtigt lokaliseret årsagen. Det betød at jeg hurtigt kom af med den vedvarende smerte og vi samtidig kunne arbejde forebyggende med både skulder og albue."

- Frederik

Birgitte.png

"Hos David er der altid en mulighed og et håb til at få det bedre - han giver dig et nænsomt skub og viser vej til en gladere og sundere krop"

"Jeg havde ondt i min skulder, og desuden havde jeg hyppig og svær hovedpine. David har hjulpet mig af med begge dele. I dag er både smerterne i skulderen og hovedpinen væk. Stor tak til David for hans excellente hjælp til at jeg slap af med smerterne. Det har givet mig glæde og livskvalitet. "

- Birgitte

bottom of page