top of page
IMG_20210209_125559.jpg

Indlægssåler i Åbyhøj | Aarhus

Personligt tilpassede fodindlæg

Hos OPTIMUS fremstiller vi indlægssåler, der kan afhjælpe smerter og problemer relateret til platfod, hulfod, nedsunken forfod m.m.

Bestil en tid til fodundersøgelse og kropsanalyse - så sikrer vi de perfekte indlæg til dig!

Sådan foregår det:

Calendar

1

Bestil din tid til en Fodundersøgelse og angiv skostørrelse i notesfeltet.

Gør dig tanker om hvilke sko, du ønsker at have indlæggene i.

m%C3%A5ling%20naviculare_edited.jpg

2

Til konsultationen skal du medbringe de sko, som indlæggene skal bruges i.

Vi undersøger din fod og krop grundigt og der tages mål til indlægssålerne.

Running Shoes

3

Indlægssålerne fremstilles indenfor 7 hverdage.

Vi ringer til dig, når de er klar til afhentning.

Du begynder at tage dem i brug og modtager vejledning om opstartsfasen.

Individuelt tilpassede indlæg med udgangspunkt i hele kroppen

Vores fødder er fundamentet for resten af kroppen og danner kontaktflade med omverdenen. Det er derfor vigtigt, at fødder har de mest optimale forhold for.

Der kan være mange udfordringer, hvis man fx er platfoddet, hulfoddet eller har problemer med sin achillessene, hæl, svang eller forfod. Symptomer kan variere fra ømhed til smerte i fx fod, ankel, underben, knæ, hofte og lænd. Det kan OPTIMUS´ fodindlæg højst sandsynligt afhjælpe.

Vi fremstiller indlægssåler ud fra en grundig, biomekanisk undersøgelse og analyse af dine fødder og hvordan din krop bevæger sig på.

Indlægssålerne har til formål, at korrigere bevægelserne i foden og laves med fx svangsenestøtte eller forfodsstøtte, alt efter dine individuelle behov.

platfod hulfod nedsunken forfod

Fod- og kropsanalysen

Inden fodindlæggene udformes, udføres først en grundig undersøgelse og analyse af din krops biomekanik - dvs. hvordan din krop hænger sammen, led for led samt hvordan din krop, som helhed, bevæger sig på. Undersøgelsen vil derfor foregå med dig stående, i bevægelse og liggende på briks.

Grunden til at dette er vigtigt er, at årsagen til evt. fodproblemer kan stamme et helt andet sted fra, fx hofte eller bækkenet.

Dernæst gennemgås specifikt ankel, hæl, svang, forfod, tæer og der tages mål af nøglepunkter som senere skal bruges til formning af sålerne.

Obs! Sørg for at have tøj, der muliggør en god undersøgelse. Da vi skal kigge på hele kroppen, bedes du fx være iklædt træningsbukser eller andet, så man tydeligt kan se placering af bækken, hofte, knæ, ankel

Priser

Fodundersøgelse:

Indlægssåler: 

450 kr.

1050 kr.

Få styr på fundamentet. Bestil en tid i dag og tag første skridt mod en bedre hverdag!

bottom of page