top of page

Jeg startede som patient i klinikken på baggrund af problemer med både nakke og skulder, og er i behandling hos David da jeg eftersøgte en fysioterapeut som også havde erfaring med Osteopati. Jeg har for en del år siden været udsat for en nakkeskade, og oplevede nu igen tiltagende hovedpine, konstante spændinger i nakken, begrænset bevægelighed og indimellem stærkere smerter. Efter ikke meget mere end tre behandlinger, var jeg smertefri, kunne bevæge nakken ubesværet igen, ligesom min hovedpine ophørte. 

Vi er således fortsat samarbejdet omkring de udfordringer jeg oplever med den ene skulder. I den forbindelse introducerede David mig for en ny behandlingsform som kaldes Funktionel neurologi eller P-DTR (Prioprioceptive Deep Tendon Reflex) som udover at behandle og tage udgangspunkt i det pågældende smerteområde på kroppen, også kan have en effekt på tidlige oplevelser og følelsesmæssige traumer som vi har glemt eller fortrængt, men som kroppen måske husker.

For 4 år siden var jeg igennem et sygdomsforløb, som på flere måder, var et meget indgribende og traumatisk forløb. Jeg havde især oplevet at få angst i en specifik situation og kunne knapt nok efterfølgende kunne tale om det. Efter den første behandling af skulderen med P-DTR, havde jeg efterfølgende den forunderlige oplevelse, da jeg skulle kontrolundersøgelse som normalt ville reaktivere og få angsten til at blusse op igen, at det netop ikke skete. Jeg var helt fattet både dagene inden undersøgelsen og på selve dagen, i modsætning til de foregående år. Der er helt sikkert noget følelsesmæssigt der samtidig er blevet forløst.

David er er meget tillidsvækkende og super professionel, grundig og seriøs i sit arbejde. Jeg har fuldstændig tillid til hans behandling og kan på det varmeste anbefale ham til alle andre der måtte have brug for en dedikeret, professionel og meget kompetent behandler.

Pernille Fonnesbech Sandberg
Pernille_-_portrætfoto_(133ny).jpg

Skuldersmerter og psykisk traume

bottom of page