Image by Catalin Pop

Få dit fysiske og mentale overskud tilbage i hverdagen

Er du træt af quickfixes og symptombehandling?

Drømmer du om en krop i balance og er du åbent for en helhedsorienteret tilgang?

Så er det måske på tide, at du investerer i et forløb, der tager udgangspunkt i din unikke situation, hvor der bliver kigget på og lyttet til din livs- og skadehistorik, uafhængig af tidligere læger og behandleres konklusioner.

Fortæl os din unikke historie

Hos OPTIMUS bliver du mødt med en holistisk tilgang, hvor vi udformer et behandlingsforløb der giver mening for dig og din problematik.

Disse behandlingsformer kan indgå i dit forløb:

Udfyld formularen forneden, så kontakter vi dig med henblik på en GRATIS og uforpligtigende 15 min. intro-konsultation, hvor du kan blive klogere på vores tilgang.

Mit navn er David Do. Jeg yder specialiseret fysioterapi og har hjulpet utallige klienter med at få hverdagen tilbage samt slippe for problemer som:

Akutte & kroniske smerter

Hovedpine, svimmelhed & migræne

Nakke- & lændesmerter

fys.png

Skuldersmerter

Knæsmerter

... og meget andet

manip1_edited.jpg

Nu står jeg klar til at hjælpe dig.

Udtalelser fra tidligere klienter

Pernille_-_portrætfoto_(133ny).jpg

"Efter ikke meget mere end tre behandlinger, var jeg smertefri, kunne bevæge nakken ubesværet igen, ligesom min hovedpine ophørte."

"Jeg har for en del år siden været udsat for en nakkeskade, og oplevede nu igen tiltagende hovedpine, konstante spændinger i nakken, begrænset bevægelighed og indimellem stærkere smerter. Jeg har fuldstændig tillid til hans behandling og kan på det varmeste anbefale ham til alle andre der måtte have brug for en dedikeret, professionel og meget kompetent behandler."

- Marianne

"Jeg er i dag smertefri og har en meget bedre styrke i både skulder og albue."

"David får mine varmeste anbefaling. Efter at have gået i længere tid med en tennisalbue og gentagne besøg hos lægen, blev jeg henvist til David. David er top professionel i hans tilgang og fik hurtigt lokaliseret årsagen. Det betød at jeg hurtigt kom af med den vedvarende smerte og vi samtidig kunne arbejde forebyggende med både skulder og albue."

- Frederik

"Hos David er der altid en mulighed og et håb til at få det bedre - han giver dig et nænsomt skub og viser vej til en gladere og sundere krop"

"Jeg havde ondt i min skulder, og desuden havde jeg hyppig og svær hovedpine. David har hjulpet mig af med begge dele. I dag er både smerterne i skulderen og hovedpinen væk. Stor tak til David for hans excellente hjælp til at jeg slap af med smerterne. Det har givet mig glæde og livskvalitet. "

- Birgitte

that_edited.jpg

Specialiseret fysioterapeut i Aarhus

Mit navn er David og mit store ønske er, at hjælpe dig til en bedre hverdag.

Jeg holder til i Åbyhøj og har bragt en ny, revolutionerende metode til Aarhus:

Funktionel neurologi (P-DTR) som er en neuroreflektorisk undersøgelses- og behandlingsform.

Metoden er nænsom, noninvasiv og kan afhjælpe akutte og kroniske problemer ved at normalisere dit nervesystems alarmberedskab.

Endvidere anvender jeg også akupunktur, ledmanipulation og træningsterapi i mine behandlinger.

Få en GRATIS og uforpligtigende 15 min.
intro-konsultation

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt!